För det är ingen vanlig dag...

.. för det är min födelsedag ! 24 år! Kan inte avgöra om det är gammalt eller ungt! Hehe.
Jag fick en superfin klocka av Alle som morgonpresent! ❤ Har vart full rulle sen förra helgen. Det vart nog kanske lite mycket att både ha midsommar hos oss och sen ett dop med typ 50-60 pers under samma helg. Jag har varit helt slut hela veckan. Och det har varit något varje dag! Massa kalas har det också blivit inom dessa 2 veckor.
Idag firar vi mig. Släkten kommer på dagen och vänner på kvällen. Sedan blir det stadsfesten för oss ikväll !
Viggo ska få mysa hos sin mormor och morfar och nån av dom hämtar dit oss sen. Kan inte stå ut med tanken att vakna och han inte är där! Så det blev bäst så. :)
Imorrn är det kalas för vår kusin som fyller 30 barre! Det blir nog sista kalaset på ett tag... Hehe..

Näe nu har jag mycket att stå i!

C U L8er


Slut som artist

Denna helg har varit oslagbar! Midsommar blev lite spontanuppstyrd och jättelyckad! Lördagen blev det sovmorgon och sen fix inför dagens dop resten av kvällen följt av övernattning av min familj. ❤
Idag döptes alltså vår lilla solstråle! Jag är så lycklig! I princip så kom alla som var bjudna! Även långväga vänner! Jag hann få umgås 2 dagar med min fina vän Maria som bara var uppe för helgen. Och de andra som kom hem nu stannar ett tag till så jag kommer hinna träffa dom mer också!
Vi fick så himla fina doppresenter! Alla var verkligen jättefina, och sjukt nog hade ingen lyckats köpa likadant trots att det var 55 gäster (plus några busfrön då)!

Jag är så himla tacksam för alla fina människor runt om kring mig! All min släkt och familj, mina oslagbara vänner och min egen lilla familj.

Alle som i skrivande stund kunde varit min man istället för sambo. Ett överraskningsgiftermål var faktiskt upp på tapeten, men nerverna tog överhand och det fanns inte heller tid att fixa pappersarbetet inför en vigsel! Så småningom blir det väl. :)

Och Viggo... Det är ju helt sjukt vad jag älskar den lilla gladskiten!! Man tror inte att det är möjligt, men för varje dag som går så älskar jag honom ÄNNU mer!! Det finns ingen hejd.. ❤

Nu ska jag joina min lilla familj i drömmarnas land. Och ladda inför nästa kalas på lördag. Då fyller jag nämligen år! ☺


Äntligen!

Äntligen har denna dag kommit! För idag kommer Moa hem!!!!!❤


Stora killen!

Igår blev Viggo 3 månader gammal och idag var det dags för spruta! Det gick bra men han har aldrig någonsin skrikit så mycket! Ikväll ska vi bara mysa på medan pappan jobbar. :)

Sen jag slutade amma för ca 2 veckor sen har Viggo verkligen vuxit! Och vi fick svart på vitt idag då vi vägde och mätte! Han har gått upp mer än ett kilo sen den 29 maj. Och nu är han väger han just under 6 kg vilket han ska göra på sina 60 cm! Det känns såå skönt! ❤


Den som väntar på nått gott..

.. får alltid vänta ihjäl sig!!

Jag är så övervänt på att Moa ska komma så jag vet inte vad jag ska göra. Det känns så hemskt att vi träffas så sällan.. Vi båda måste följa våra drömmar men ibland önskar jag att jag kunde låsa in henne hemma i huset så att jag kunde få träffa henne så ofta jag ville.
Jag har bara en syster och vi har alltid haft en jättebra relation. De gånger vi bråkat har det oftast slutat i skratt. Det suger verkligen att vi bor så långt ifrån varandra. På ett sätt känns det sjukt att jag lärt mig leva med att inte ha henne vid min sida för vi har ju vart det hela våra liv! Fram till för något år sen.
För att ta sig igenom varje avsked så måste man intala sig att vi snart får ses igen.
I sommar är hennes längsta vistelse hemma så det känns underbart!

Moa, det finns ingen som du och jag älskar dig min söta lilla syster! Du är bäst! ❤


8 dagar!

Klockan har passerat midnatt och det är nu 8 dagar kvar innan Moa äntligen kommer hem!! Sist hon var hemma var Viggo bara en vecka gammal och nu blir han snart 3 månader. Så det har hänt en hel del!

Ikväll har vi planerat lite inför dopet, hur mycket fika vi ska göra och vad son ska fixas! Det känns så himla roligt att typ alla vi bjudit kan komma! Även de som inte bor här skulle likas upp eller kommer upp för dopet.
Det gör mig så lycklig! Åh jag saknar er alla så mycket!

Nu är det läggdags. Imorrn blir det upp med tuppen och åka med pappa till Umeå och träffa en efterlängtad tjejja! <3


Time flies

Herregud vad fort tiden går!! Viggo växer så det knakar och alla avlägsna måste-fixa-grejer är inte så avlägsna längre! Nu brinner det i knutarna och det är mycket som ska fixas!!

Idag har vi varit på stan. Viggo fick sig ett par solbrillor och lite sommarbodys och jag fick mig en klänning till dopet. Sen blev det en riktig impulsmiddag med Åsgatanfamiljen på WoknRoll. Mys!
Nu ska vi snart göra pappan i huset sällskap i drömmarnas land. En fullspäckad vecka väntar!


Bucketlist

För ganska precis ett år sedan skrev jag en bucketlist, och jag har sedan dess lyckats pricka av några punkter;
# 5      Skaffa familj
Vår älskade lille Viggo kom den 17/3 2013 <3
 
# 28    Besöka en rooftop/skybar
Tomas, jag och Emelie på 230 Fifth. Drinkar till paret och en varm choklad till mig (och Viggo som då låg i magen) och en fantastisk utsikt över Manhattan! 28/12 2012
 
# 45    Fira nyår i New York
3 av 4 st glada i planet påväg mot NYC. 26/12 2012
 
 
 
# 53    Få en fast anställning
Fast anställd från och med 1/1 2013
 
# 55    Gå på ett bröllop
De äkta makarna  💗 (Taken with Instagram)
Anna & Jacob 4/8 2012
 
# 58    Åka upp i Empire State Building
Utsikt från Empire State Building. (Om jag inte har fel tror jag att det rooftop baren från bilden ovan som man ser i mitten där det lyser rosa och rött.)
 
# 93    Gå på sportevenemang utomlands
Glada killar efter matchen mellan New York Knicks och San Antonio Spurs! 3/1 2013
 
 

Söndag

Supertrevligt att träffa alla jobbarkompisar igår! Kvällen bjöd på lite förmingel på jobbet med lekar och paketutdelning till de 3 som fyllt 50 och så fick jag och Viggo också varsitt paket. Så gulligt!! Vi fortsatte kvällen med 3 rätters på Bryggargatan (varför vill man alltid säga bryggarbacken?!) och avslutade med en drink på Old Williams då det var antingen fullproppat, alternativt bara studenter eller båda delarna! En tidig kväll och hem till familjen. :)

Idag har bästa Sofie varit här och myst med mig och Viggo medan pappan i huset har vart på en fisketur. :) Viggo har alltså varit vaken nu i mer än 7 timmar i sträck!! Pratat som tusan och tränat nacken. Totalt har han kanske sovit drygt en timme sen vi klev upp kl 9.30 imorse ! Såå det lutar mot ännu en lång natt inatt. Vi är verkligen bortskämda ! ;)


Helg igen!

Och govädret håller i sig! Under veckan jag jag haft besök av 8 mammor och deras små bebisar, varit med Diego till veterinären, solat, planterat potatis, skruvat ihop utemöbler, grillat och bara haft det gött. Ikväll ska Viggo vara hemma och mysa med sin pappa för jag ska ut med jobbet och äta. :)


RSS 2.0