Long time, no see

Nu är jag tillbaka efter både en weekend i Oslo förra helgen och en söndagsutflykt till Ikea denna helg. 

Jag kan väl summera min helg i Oslo som god mat, lite shopping men framförallt massor av kvalitetstid med Moa, men även med Erika! Jag kunde nog inte haft en bättre helg! Åkte med tidigaste flyget dit och var framme 10.15 och flög hem med senaste flyget så vi fick verkligen ut maximalt av tiden. 

Hann bara vara hemma måndagen sen fick jag veta att Moa blivit sjukskriven och bokat en hemresa mitt på dagen på tisdagen. Så veckan som var så såg vi till att ses varje dag. <3

I söndags åkte jag med Alles 2 systrar och mamma med buss till Ikea. En väldigt trevlig resa med massor av shopping! Igår skruvade vi ihop en byrå som jag köpte och mixtrade lite med hallen. Tog en paus för att lägga Viggo och när jag låg där uppe så fick jag en snilleblixt om vad jag vill göra med hallen!! Det är nog det ända rummet som vi gjort om som jag inte är riktigt nöjd med. Alle föreslog en sak som skulle kanske tillochmed är bättre. På fredag får vi främmande och då tänkte vi låta dom vara panel. Haha.

Nu ska jag vara lite effektiv medan Viggo tar sig en nap!
 Hade!

22.53

Huset är städat, Viggo sover, väskan är packad och är ställd. 04.45 smäller det! 
Gonatt! :)

3 dagar kvar..

Nyss var det 3 månader men idag är det bara 3 DAGAR kvar till jag åker till Oslo för att hälsa på min stora lillasyster! Det ska bli så himla kul att se hur hon lever, vart hon jobbar och få lite ansikten på folk man bara hört namnen på. God mat och förhoppningsvis lite shopping! 
Ser även fram emot Starbucks och Victoria Secret på Arlanda! Yaaaay! 

Men först ska jag ha 3 dagar mys och kvalitetstid med min lilla familj. :)




Inredning

Just nu är det mest inredning som fyller min lilla skalle. Vi håller ju på med trappen fortfarande.. Det tar lite tid med när mannen i huset jobbar skift och liden mindre mannen lärt sig krypa ! 

När projekt vit trapp är över ska vi börja med allrummet uppe. Har tidigare varken haft idéer eller inspiration till vad vi ska göra av rummet men nu börja jag ha en tydlig bild framför mig. Åh jag vill börja nu! Har spanat på lite snygga stilrena tavlor från min väns nystartade företag sealoe.se. Har svårt att välja vilka jag ska köpa för alla är fina. Tur jag har ett tag till att fundera vilken/vilka det blir.. :)

RSS 2.0