?

Vet inte hur jag ska kunna beskriva den här helgen som gått.. Jättebra väder och allt men känner mig ganska trött och hängig. Det var mycket nu såhär mot slutet av veckan i och med att vi här vart hundvakt, haft fullt upp med mammagrisen Viggo och så har våran katt Diego fått typ ett köttsår i ansiktet.. Full rulle. Men samtidigt kändes det lite tråkigt och tomt efter att Zaida åkt hem till mamma och pappa..

Imorgon börjar en fullspäckad start på vecka som innefattar ett veterinärsbesök imorgon, mammaträff hos oss på tisdag och onsdag är det BVC och planering inför Viggos dop!

Ny vecka nya tag!


Den Store Leo

För en vecka sen så såg vi The Great Gatsby och jag tyckte den var skitbra! Tycker ännu mer om den nu i efterhand än då vi kom ut från biosalongen och det är oftast då dom är bäst tycker jag. Vilket soundtrack(!!), och hur bra är inte Leo DiCaprio?? Han är så jäkla grym, och väljer alltid så intressanta roller och filmer. Han är nästan med i alla mina favoritfilmer.
Vilket geni!


Barnbidrag

Igår kom barnbidraget så idag fick sig Viggo några sommarkläder. 2 kortärmade bodys och 2 par shorts. :)


Soldyrkarna

Vi har haft strålande sol i 4 dagar och spenderat nästan 3 hela dagar ute i solen. Det resulterade i 2 räkor här hemma!

I veckan är vi hundägare då mamma och pappa åker utomlands idag. Egentligen skulle dom åkt igår halv 9 men efter massa uppskjutning så blev det avgång idag istället. Så dom sov över hos oss inatt ! Det var supermysigt!!

Solen kom fram nu igen på eftermiddagen men jag och Viggo myser inne idag istället! :)


Cravings

Under graviditeten hade jag inga cravings alls!! Det måste ha kommit med amningen för inte så länge efter vi hade kommit hem från BB började jag ha cravings på ALLT ätbart ! Snacka hungern from hell! Döhungrig hela tiden!

Men nu verkar det ha övergått till en annan typ, allt-som-man-inte-kan-få-cravings. Saker jag suktar efter kan tex vara en läskande god mojito, sushi, en snus eller varför inte en MoccaFrappuccino från Starbucks. Gud jag dreglar typ av tanken....
Men så tittar jag ner på min lille pruttunge och då verkar ingenting viktigt längre. :)


Datenight

Imorgon blir första gången på nästan 3 månader som jag och Alle ska göra något bara vi 2. Viggo ska få mysa med sin mormor och morfar medan vi ska äta ute och sen gå och se The Great Gatsby på bio.
Längtar sjukt mycket efter att se den filmen!! Den skulle egentligen haft premiär på juldagen så jag hade tänkt se den då vi var i NY, men premiären blev uppskjuten av nån anledning.
Ser fram emot morgondagen men det blir spännande av vara ifrån Viggo för första gången! <3


Yesterdays

Igår målade vi framsidan på bagarstugan medan Viggo p-napade i vagnen! :) Man kan ju inte klaga på vädret just nu!!


Efter regn kommer solsken

Efter några dagar med lite halvtaskigt väder skiner nu solen igen!
Idag blir det att träffa Alexandra och Alfred för en promenad. Efter det ska vi nog måla lite hus. Vi hann ju bara med vårat hus och halva uthuset förra året, vilket betyder att vi har 3,5 småhus till att måla.. :)


Todays

Idag har varit en effektiv dag. Besiktning av bilen följt av lunch hos farmor. Kört lite tvätt i eftermiddag och så krattade vi gården i det fina kvällsvädret. :)

Håller just nu på att söva Viggo som för första gången inte ska sova mellan oss i sängen. Vi bestämde oss för att pröva lägga han i vaggan/korgen som ju står bredvid min säng. Men det känns lite jobbigt måste jag erkänna! Han har ju sovit mellan oss varje natt i 2 månader.. Haha. Så tokig man är. Han ligger ju typ en decimeter ifrån mig. :)
Gonatt !


Helgen

Det har varit en riktigt familjehelg! Vi har turats om att träffa våra familjer i helgen. Torsdag och idag söndag Alles familj och fredag ,lördag min familj. Sen kom även mampap förbi på kaffe ikväll. Mys. :)

Idag har både solen och Sofie hälsat på, så det blev en utedag. Vi grillade hamburgare och majskolvar till lunch och åt ute på altanen.

Fick en idé till lite fix med en lampa som jag förhoppningsvis kan pyssla på med imorrn eftermiddag.


Ny blogg!

Dåå mina vänner kändes det dags att försöka mig på detta igen! Nu när mitt liv har berikats med en fin liten kille så kanske jag har lite mer roligt att skriva om! hehe. Det kommer bli en hel del listor kan jag varna om redan nu.. Jag är helt klart en list-människa, så pass mkt att det har hänt att jag gjort listor på vilka listor jag ska skriva. Vääldigt normalt!
 
Jag tror vi river av en lista på en gång!
 
Dagens +/-
 
+ Solen strålar och man har vårkänslor i hela kroppen.
+ Har äntligen fått tummen ur och bokat tid för dop.
+ Vi har handlat hem det som behövs till att sätt jordgubbar.
+ Har äntligen hittat utemöbler utan att vara svindyra.
+ Lunch ute i solen med mina favvokillar.
+ Älskar vår nya tvbänk.
++ MOA HAR BOKAT HEMRESA <3
 
- Varför är det så svårt att få tiden att räcka till även fast man går hemma hela dagarna?
 
 

RSS 2.0