Tisdag

Vilken lång dag det har varit idag...! Viggo har vart grinig till och från hela dagen, och ni som träffat honom vet att det inte hör till vanligheterna! Kanske är det mer tänder på g? Jag kände att jag behövde få slappna av och så jag lämnade Viggo med sin pappa och åkte till stan. Fick då dåligt samvete och kände mig som en smitare. Vi har ju faktiskt världens gladaste och snällaste unge! Allvarligt! Jag tror jag behövde släppa på kontrollen en stund och mitt dåliga samvete botades av lite kvalitetstid med nära och kära. :)

 Idag på eftermiddagen började vi förbereda lite inför renoveringen av trappen som vi börjar med imorgon. Ska bli sååå skönt när det är gjort! 
Viggo ska få hälsa på sin farmor och farfar under tiden vi jobbar så han slipper vara hemma i slipdammet och vi kan vara mer effektiva! Winwin :)


Fina höstjackor från H&M

 
 
 
 
 

12 september

Så vad är händer i livet just nu? 
Det är väldigt mycket på gång iallafall!! 

Jag jobbar numera varannan helg. Det är så himla roligt!! Älskar verkligen mitt jobb, plus att det är dubbelt så trevligt att komma hem.
Vi smider planer inför framtiden, både på kort och lång sikt. Men det ser ut att bli en tripp till USA igen, vilket passar utmärkt då min längtan efter Kalifornien smugit sig tillbaka efter ett litet uppehåll.. Det bästa av det var att det inte var min idé, utan Alles. 
Min reaktion på det? 
Dansade runt runt i köket och sjöng i 10 min, sen efter det blev det både en mindmap och en lista.. Haha!
 Den resan (när den nu blir av) kommer att planeras i detalj och så tänker jag göra en budget. Allt för att få ut mesta möjliga av resan. Det krävs ju lite mer planering nu när vi inte har gratis boende och en liten medresenär att tänka på! ;)

Ååååååh vad jag vill tillbaka!! Måste se till att denna resa faktiskt blir  av!



Desperate housewife

De två senaste dagarna har jag varit väldigt produktiv, iallafall dom hemmafru!
Nu är vi kaneläppelskivor, en äppelpaj, banangranola och några bullpåsar rikare! :)

Idag kör jag vidare på hemmafru stilen, fast i en betydligt tråkigare tappning; tvätt!


Välkommen höst!

Då var jag tillbaka och vi är officiellt inne på första höstmånaden! 2 september och jag är redan i full gång med att smida planer i mitt huvud. Hösten är den månad som ger mig mest inspiration. Sommar är fortfarande nummer 1 men den årstiden fyller en annan funktion.

Höst innebär för mig nystart, nytändning, massa mys, inspiration och energi i mängder!

Vi rivstartar september och denna vecka med att börja renoveringen av trappen och ett bullbak!

Synes!


RSS 2.0